Missie

Het Radius College is een mbo opleidingsinstituut dat techniekopleidingen aanbiedt. Wij leiden jonge mensen op tot professionals die de wereld om hen heen verrassen en verbazen met slimme oplossingen.

Made @ Radius
De maatschappij verandert razendsnel en techniek loopt daarin voorop. Dat betekent dat je als techniekopleiding vakmensen zo moet opleiden, dat ze leren om voortdurend die vooruitgang bij te blijven of zelfs voor te willen zijn.

Onze missie is niet voor niets: 'Jonge mensen opleiden tot zelfstandige vakmensen die de wereld om hen heen verrassen en verbazen met slimme oplossingen'.

Om dat voor elkaar te krijgen vragen we om te beginnen diezelfde houding van onze eigen medewerkers. Onze medewerkers zijn daarin geschoold en als we nieuwe docenten binnenhalen zijn dat veelal vakmensen uit de beroepspraktijk. In onze eigen Radius Academie leiden we hen op tot inspirerende docenten die onze studenten coachen en stimuleren.

En onze studenten… Wij vinden kennis belangrijk, maar die kennis wordt pas interessant als je die ook kunt gebruiken in de praktijk. Wij laten studenten dus ook, uitvinden, uitproberen, oplossen en verbeteren. Dat alles natuurlijk onder begeleiding en binnen een vaste structuur. Zo leren ze nadenken, blijft de kennis beter hangen en leren ze ook zelf met alternatieve oplossingen te komen. Dat is Leren op z'n Radius en dat is ook precies wat een werkgever van vakmensen wil.

En hét grote verschil van het Radius College met andere colleges. Innovatief, duurzaam en resultaatgericht. Dat is waar wij voor staan. En bij het behalen van het diploma kunnen we zeggen: Ik ben Made @ Radius.

Op deze site vind je zaken die belangrijk kunnen zijn voor het maken van een studiekeuze of zaken die tijdens je studie aan bod komen. Heb je verder nog vragen aarzel dan niet ons te bellen, mailen of aan te spreken. Succes met je nieuwe toekomst.

Voor mensen die meer informatie over ons willen, stellen we hierbij ons jaarplan 2017 beschikbaar.

Lisan van Beurden, algemeen directeur Radius College